Indrukwekkende healing bij Ashwina en Tamlyn

Een middag vol heling en verbinding

 

Ashwina  en Tamlyn  zijn twee zeer bijzondere vrouwen die samen hun krachten bundelen om vrouwen weer terug te laten keren naar hun kern. Ze ‘clearen’ blokkades en geven gechannelde feedback. Daarnaast geven ze bijzondere retraites.

Floortje en ik waren allebei erg benieuwd, dus we maakten een afspraak…..

We kwamen in een super fijne sfeer terecht. Het huis voelde direct goed en straalde een serene sfeer uit. De muziek op de achtergrond bracht ons al gelijk in hogere sferen. Maar dat niet alleen, Ashwina en Tamlyn hebben iets bijzonders. Ze hebben beide een zuivere en krachtige uitstraling. Het is direct voelbaar dat deze 2 soulsisters elkaar versterken.

Ze vertelden dat ze elkaar ontmoet hebben via een online training van Cosmic Life. Die ontmoeting was ‘meant to be’ bleek achteraf. Tijdens deze ontmoeting werd het duidelijk dat zij samen iets moois neer kunnen zetten in deze wereld: vrouwen helpen bij een transformatieproces. De energie van deze vrouwen versterkt elkaar duidelijk, dat voelden we meteen.

Na wat gepraat te hebben kon de sessie starten. Ze vroegen ons om onze schoenen uit te trekken. Terwijl ik dit deed, bedacht ik mij waarom ik nou juist uitgerekend die dag de roze tijger sokken van mijn dochter aan had gedaan. Hun ogen vielen direct op mijn sokken. De dames keken elkaar aan. Een eerste teken zeiden ze…

Vlak voordat we bij hun waren hadden ze samen ingetuned op onze energie. Tamlyn kreeg een beeld door dat wij in een bos waren met tijgers en een kindje die om ons heen wandelde. Aan het einde van de sessie vertelden ze dat de betekenis van tekens die op je pad kunnen komen, soms later te verklaren zijn….

We mochten allebei een plekje uitzoeken, Floortje en ik gingen beiden op een andere bank zitten zodat we niet te veel in elkaars energie zouden zitten en ons volledig konden richten op onze eigen ‘reis’.

Terwijl we onze ogen dicht hadden en in onszelf gekeerd waren begon de daadwerkelijke healing. Tijdens de healing werd niet gesproken maar toch gebeurde er van alles. Ik had m’n ogen dicht dus ik zag niet wat er gebeurde. Desondanks gebeurde na 2 minuten iets bijzonders in mij.

De tranen rolden 1 voor 1 over mijn wangen. De tranen waren niet meer te stoppen. Een zwaar gevoel overviel me. Het was alsof ik letterlijk en figuurlijk mezelf leeg mocht laten stromen van ‘oude energie’. Een oude energie die mij niet meer dient. Met oude energie bedoel ik gevoelens van onzekerheid, angst en verdriet die ik blijkbaar los mocht laten in deze sessie. Gevoelens waar ik mij jaren lang mee heb geïdentificeerd waardoor ik niet de dingen durfde te doen die ik het liefst had willen doen. Ik heb langere tijd geloofd dat andere mensen ‘meer’ zouden kunnen dan ik. Deze overtuiging belemmerde mij om te gaan doen wat ik diep van binnen wilde doen. Een overtuiging die ik jarenlang  als waarheid in mijn systeem had meegedragen. De afgelopen jaren is deze overtuiging ‘wakker geschud’ en kom ik er steeds meer achter dat deze ‘waarheid’ misschien helemaal niet blijkt te kloppen.

Tranen bleven komen en liefdevol werd ik toegesproken door deze lieve vrouwen. Ik mocht het loslaten en laten stromen….Na ongeveer 15 minuten klaarde de lucht weer. Ik voelde me lichter en daarbij enorm opgelucht. Hierna begon ik mijn kracht weer te voelen. Een zuiver en bijzonder gevoel van vertrouwen en moed. Alsof er letterlijk ruimte was vrijgekomen in mijn systeem van waaruit ik mij weer diep herinnerde wie ik ben….In plaats van wie ik dacht te zijn.

Na een half uur was het klaar en openden we onze ogen weer. Tamlyn en Ashwina gaven vervolgens terug wat ze hadden gevoeld bij ons. Een mooie channeling waarin ze benadrukten dat wij ons nog meer mochten verbinden met onze oerkracht. ‘Laat nog meer zien wie je echt bent en laat je nog meer leiden door je hart…’. Ze vertelden dat Floortje en ik elkaar kennen vanuit vorige levens en dat we in dit leven onze krachten mogen bundelen om onze missie te verspreiden.

Wat het meest bizarre was aan deze healing, waardoor ik ook echt nogal onder de indruk was, was dat ik 2 dagen ervoor de ‘Abundace meditatie’ van Cosmic Life had gedaan. Tijdens deze meditatie zag ik een sleutel voor me, een gouden sleutel (Ankh teken, staat oa symbool voor Yin en Yang). De dagen na deze meditatie was ik benieuwd wanneer de ‘sleutel’ weer op mijn pad zou komen. Al grappend was ik al 2 dagen met Floortje om me heen aan het kijken of ik ook ergens die sleutel zag.

Ik zag hem nergens, maar tijdens de afronding van de channeling vertelde Ashwina dat ze aan het einde van de reading een sleutel zag, het Ankh teken. Een sleutel die symbool stond voor onze samenwerking en ons bedrijf. Een samenwerking waarin de energie van Yin en  Yang de sleutel is voor het verspreiden van onze missie….

WOW! Wat een magische middag. Het was een middag van heling maar ook van verbinding. Wij gaan deze vrouwen zeker nog een keer ontmoeten en hopelijk jij misschien ook, want het is en cadeau aan jezelf , dat is 1 ding wat zeker is…

Healing van Ashwina en Tamlyn is een cadeau aan jezelf

Herken je dit?

Deze coaching is voor jou als:

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Ashwina en Tamlyn

Ashwina en Tamlyn zijn echte soulsisters die elkaars energie versterken. Deze energie kunnen ze perfect aan jou doorgeven om jou te helpen in jouw proces. 

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE