Cosmic Woman: ‘Maak van jezelf een ‘effectieve antenne’

Tessa Koop Schreef het boek ‘Cosmic Woman’ en schreef deze blog voor ons. Woensdagavond 23 juni zal Tessa alles vertellen over de wereld van energie en hoe je je kan verbinden met de energie van kristal! Hier kan je je opgeven (plek voor 10 personen)!

Er zijn vele wegen naar het herinneren van wie je werkelijk bent: een magisch, krachtig wezen van levende energie. Maar de hoofdweg is toch wel het opzoeken van de Stilte om je Geest tot rust te brengen en te luisteren naar de stem van je hart. Door met kristallen te mediteren, maak je van jezelf als het ware een ‘effectieve antenne’.

Van de 13 Grootmoeders leer ik keer op keer dat Stilte het belangrijkste ‘medicijn’ is. Denk daarbij aan een helende kracht om je weer verbonden en in harmonie te voelen met de natuur. Voor ons denken is de ‘stilte’ confronterend of saai. Leegte waarin niks lijkt te gebeuren. Terwijl als je jezelf gaat afstemmen op je ziel, betreed je met de Stilte een levende wereld vol energie met oneindig veel mogelijkheden, antwoorden, oplossingen, inzichten…

Wil je echter ontvankelijk kunnen zijn voor deze cadeautjes, dien je wel op dezelfde frequentie te zitten als waarop ze zich bevinden.

Als je zelf niet de frequentie bent van hetgeen jij wilt zijn, doen of hebben dan blijft het als het ware onzichtbaar in jouw realiteit. Dus… hoe kom je in de (af)stemming?  

In essentie heb je niks nodig buiten jezelf om het onzichtbare rijk te betreden, maar een ritueel, fijne muziek, kaarslicht en natuurlijk het vasthouden van een kristal kan een geweldige tool zijn om je frequentie te verhogen en zo de ‘sluiers’ van je innerlijke wereld te verdunnen.

De Ouden Volkeren weten het al heel lang: kristallen zijn levende energievormen, dragers van licht en dus ook informatie, maar zijn tevens geweldige energieversterkers- en ontvangers. De kracht van een edelsteen komt pas echt tot leven als je de betekenis begrijpt van die kracht. Daarom heeft ook jouw verstand extra informatie nodig.

Zo zijn kristallen bijzonder omdat hun moleculen en atomen perfect geordend zijn in geometrische patronen. Aangezien wij ook van energie zijn kunnen we de energie van edelstenen gebruiken voor heling, intenties of het krijgen van inzicht via onze intuïtie.

Zelf werk ik voor mijn ochtendmeditatie in de basis altijd met mijn Kristallen Schedel PureET van bergkristal, dat is zo helder, neutraal en zuiver dat het mij helpt om een ‘kanaal’ te zijn. Ik warm hem altijd eerst op in mijn handen, om de energie te laten stromen en te activeren. Ik had nooit iets met Kristallen Schedels… maar soms kun je jezelf ineens aangetrokken voelen tot iets, wat ook voor jezelf een verrassing is.

Ik leerde van de 13 Grootmoeders dat deze schedels als het ware levende bibliotheken zijn met heel veel kennis. Kristallen kunnen namelijk heel veel informatie opslaan. Nadat ik een aantal jaren in de leer was bij mijn innerlijke teachers over de vrouwelijke oerwijsheid werd ik ineens heel sterk naar mijn eigen schedel toegetrokken.

Misschien herken je het zelf, dat je als het ware een soort ‘verliefdheid’ voor een van je kristallen voelt? De Grootmoeders zeggen dat ik op deze manier zowel ben verbonden met de ‘levende bibliotheken’ van de schedels, die in een soort ‘grid’ energetisch met elkaar verbonden zijn. Als ook met hen, doordat ik hun energie een ‘huis geef om in te wonen’. Zodra ik mezelf afstem via mijn kristal, ben ik ook verbonden met mijn teachers.

Dat is ook een afspraak die jij met jezelf kunt maken. Zo van: ‘Als ik met deze kristal werk, dan ben ik afgestemd op [vul zelf in].’ Je kunt een kristal uitkiezen op gevoel of je kunt je ook verdiepen in de betekenis van hun kleur en helende werking. Soms hoef je dan alleen maar dat kristal te pakken, en dan voel je al de verbinding. Zeker als je er vaak mee werkt. Jouw energie is dan nauw met het kristal verbonden, net als een opgeladen batterij.

Hoe ik mijzelf afstem en verbind met de wereld van energie zal ik woensdagavond 23 juni in Baarn bij The Spirit Junkies met Volle Maan met je delen. Je mag me ook alles vragen. Of delen wat jouw manier is. Zo leren we van elkaar.

Je kunt ook bepaalde kristallen voor bepaalde thema’s kopen. Soms ga je door een fase waarbij zelfliefde een rol speelt. Dan kun je daarvoor werken met rozenkwarts, een echte heart openerdoor er alleen al naar te kijken. De 13 Grootmoeders zeggen dat zelfliefde de deur is, waardoorheen jouw geestelijke begeleiding in en met en door je heen kan werken. Zelf werk ik voor mijn innerlijke mystieke reizen naar de Aurora Borealis met labradoriet.

Deze edelsteen lijkt, met zijn vooral blauwe en groene kleuren, wel een stukje Noorderlicht! Qua kracht helpt deze steen mijn bewustzijn voorbij het Noorderlicht te kijken, zo zie ik vaak een kasteel voorbij het Noorderlicht waar we dan naartoe gaan om ‘lichtcodes’ te ontvangen. Voordat ik met een meditatie begin, houd ik de steen in mijn handen en blaas ik er als het ware in om de steen ‘wakker te schudden’. Zo van: ‘Ik ben er en we gaan aan de slag.’ Dat klinkt misschien gek, maar in een wereld van energie bewandel je nieuwe, magische paden.

Wat kristallen zo bijzonder maakt is dat zij hun frequentie altijd kunnen vasthouden. Ze hebben geen ‘moodswings’ zoals wij dat soms hebben. Daarom zijn het ook een soort ‘bondgenoten’ om ons in de juiste afstemming te helpen, zodat we daarna in verbinding met ons Zelf contact kunnen maken met de kosmos, intenties kunnen zetten, inzichten kunnen ontvangen. Ga er zelf mee spelen en ontdek wat kristallen voor jou kunnen betekenen.

Wij kennen zijn super geinspireerd door Tessa en haar boek en willen je graag kennis laten maken met haar gaves.

Tijdens de eerste avond vertelt ze waarom de kennis van oude natuurvolkeren juist in deze tijd zo belangrijk is. Hoe wij als moderne vrouwen steeds meer bij ons natuurlijke ritme kunnen komen en waardoor het leven meer in een flow komt. Ook deelt zij met jou hoe zij zich met haar Crystal Skull afstemt op de wereld van energie en hoe jij dat ook kunt doen met een aantal tips & visualisaties.  Wanneer je deze training koopt ontvang je van The spirit junkies een mini skull om mee naar huis te nemen

De tweede avond neemt zij je mee in het mysterie van onze vrouwelijke cyclus. Hoe je deze kunt aanwenden om je lichtlichaam te reinigen, op te bouwen en te versterken. Om zo steeds meer in jouw kracht te komen en het leven te leiden waarvoor je bent geboren.

Nieuwsgierig naar haar boek? Zie hier

Haar website: www.cosmicwoman.nl

Magic event 23 juni. Meld je nu hier aan voor dit event met Tessa Koop!

Tijd: 19.00  – 21.30

Programma: Tessa neemt je mee op op dit magische avontuur. En ze gaat je leren hoe je je kan verbinden met de ernergie van kristal. We zijn met een klein groepje van 10 personen dus er is genoeg ruimte om vragen te stellen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om in onze winkel te shoppen met 10% korting.

Locatie: The Spirit Junkies in hartje Baarn. Laanstraat 14.

Magic event 8 juli. Meld je nu hier aan voor dit event met Tessa Koop!

Op donderdag avond 8 juli met Nieuwe Maan is zij te gast in onze winkel in Baarn. Tessa Koop werkt sinds 2011 nauw samen met haar innerlijke leraren de 13 Grootmoeders, verbonden aan de 13 Manen.

Deze avond neemt zij je mee in het mysterie van onze vrouwelijke cyclus. Hoe je deze kunt aanwenden om je lichtlichaam te reinigen, op te bouwen en te versterken. Om zo steeds meer in jouw kracht te komen en het leven te leiden waarvoor je bent geboren. Wanneer je deze training koopt ontvang je van The spirit junkies een maansteen (twv 15,-) om mee naar huis te nemen.

Tijd: 19.00  – 21.30.
Programma: Tessa neemt je mee op op dit magische avontuur met als thema de vrouwelijke cyclus. We zijn met een klein groepje van 10 personen dus er is genoeg ruimte om vragen te stellen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om in onze winkel te shoppen met 10% korting.

Locatie: The Spirit Junkies in hartje Baarn. Laanstraat 14.

Gratis verzending vanaf €25,00