Nieuwe maan juni 2021

Wat brengt de nieuwe maan op 10 juni jou?

(Inclusief ‘moontractive’ acties in onze webshop ;-))

We worden steeds meer aangetrokken tot de maan. We willen meer over haar weten en veel mensen voelen steeds bewuster dat de cyclus van de maan lijkt op de cyclus van ons eigen leven.

De wijsheid van de maan dringt steeds meer in ons systeem door en dat helpt ons meer af te stemmen met ons eigen natuurlijke ritme.

De aankomende nieuwe maan heeft ook weer een paar liefdevolle lessen voor jou klaarstaan…..

Nieuwe maan 10 juni 2021

Donderdag 10 juni staat de nieuwe maan in Tweelingen en daarnaast is deze nieuwe maan inclusief zonsverduistering. Dit kan een confronterende periode zijn omdat volgens de astrologie, tijdens de zonsverduistering het ego versterkt wordt en daardoor onze primaire behoeftes worden vergroot. Het kan een periode zijn waarin je dus sneller in conflict komt met jezelf en/of met de ander.

Deze zonsverduistering is een ringvormige zonsverduistering, dus niet de hele zon wordt verduisterd. Wat in ieder geval kenmerkend is, is dat er een extra energie vrijkomt waardoor dit een mooi moment is om krachtig jouw intenties neer te gaan zetten en je te focussen op wat jij de komende periode wilt manifesteren. Het kan zijn dat je deze dag momenten ervaart waarbij je even niet zo goed wet wat je ook alweer wilt en welke richting je op moet gaan. Van nature bieden we vaak weerstand tegen dit soort momenten, maar dit is juist het moment waarop kosmische informatie bij jou binnen komt. Jouw patronen en overtuigingen die jouw niet meer dienen worden zo liefdevol blootgelegd…Een nieuw thema kan zich misschien openbaren, zodat er ruimte komt voor heling.

De dagen rondom nieuwe maan,  als de maan bijna niet meer zichtbaar is, vormen een ideaal moment om stil te worden. Je binnenwereld te verkennen en te ontdekken welke sluiers er nog zijn die jou er misschien van weerhouden om uit je comfortzone te treden, een fase waarin je op een diepere laag kan ontdekken welke diepe verlangens zo graag zichtbaar willen worden. Welke wensen borrelen op, welke dromen wil je leven en wat laat jij de wereld nog niet zien wat jij diep van binnen zo graag wilt laten zien? Voel en ervaar tijdens deze nieuwe maan waar jij je energie naartoe stuurt, ligt dit in lijn met jouw wensen en verlangens? Ontdek welke energie jij nodig hebt en wat er nodig is om jouw energie lek te dichten. De nieuwe maan is de start van een nieuwe cyclus, een magische tijd van groei.

Deze nieuwe maan (in tweelingen) maakt dat je misschien extra nieuwsgierig wordt, met soulsisters wilt connecten en vanuit dit gezelschap samen de diepte in wilt gaan. Samen verbinden en ontdekken, maar je behoefte aan gewoon plezier en gezelligheid is er ook, dus maak daar maar gebruik van!

Ben je toch liever alleen? Ontdek dan jouw interne nieuwsgierigheid door stil te zijn, te gaan schrijven of om wat vaker in de natuur te zijn. Contact maken met de aarde, met jezelf en je even loskoppelen van alle ruis en energie om je heen.

Ken jij ons e-book ‘Moon junkies miracles’ al?

Wij schreven dit e-book met zoveel liefde in samenwerking met een TOP coach Mirjam Diependaal die zich samen met ons volledig afstemde op welke lessen de maan ons graag wilt laten inzien.

Een boek waarin de maan jou aan de hand meeneemt naar jouw wondere binnenwereld. Het boek bestaat uit 50 pagina’s vol met informatie, opdrachten, rituelen en 2 ‘healing’ meditaties (ingesproken door Mirjam Diependaal) die jou krachtig begeleiden naar jouw binnenwereld, de plek waar je op een diepere laag je verlangens ontdekt en…… en hoe je je verlangens kan manifesteren.

NIEUWE MAAN ACTIE (loopt tm 14 juni 2021!)

  1. Bestel het e-book ‘Moon junkies miracles’ ( van 44.44 voor 33.33)
  2. Moon Miracle box, VOL met producten die jou ondersteunen in het afstemmen op jouw eigen natuurlijke ritme. Van (111.11 voor 99.99)
  3. Moon Junkie stones, dit setje bevat 4 magische kristallen afgestemd op iedere fase van de maan. (van 27.77 voor 22.22)
  4. Maansteen armband, deze kristal brengt jou meer in contact met jouw vrouwelijke energie en zorgt voor meer (hormoon) balans. (van 15 voor 12.50)


Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE