24 hour Conscious academy

Scrollend tussen alle mailtjes die ik nog moest beantwoorden trok er 1 mijn aandacht: een Kings and Queens bewustzijnsretraite van 24 uur!
Een uitnodiging om me in te schrijven maar geen vrijbrief dat ik er dan ook daadwerkelijk bij zou mogen zijn. Je snapt dat mijn nieuwsgierige zelf dit moest onderzoeken en dat was maar goed ook! Geen idee wat ik ging doen… Ik kwam in Rosmalen aan, bij een grote kerk en wat huisjes aan de rand van een bos. Nog 7 andere vrouwen, 6 mannen en 5 leraren verzamelden zich. Allemaal mensen die elke dag bezig zijn om impact te maken, hun licht te laten schijnen en daarmee andere mensen raken en inspireren, aldus de Academy.

Je snapt dat ik me vereerd voelde dat ik daarbij mocht zijn. Als ik nu terugdenk aan wat we allemaal in 24 uur hebben kunnen doen, wow. Ik heb nog nooit zo’n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten.

In liefde, Floortje

consciousacademy.nl

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE