Coaching van Mirjam Diependaal

Coach/trainer Mirjam Diependaal

‘Diep en daal…’, het stond bij de geboorte al in haar naam geschreven…

Deze, zeer bijzondere vrouw, is een ‘TOP’ coach. Naast het coachen is ze trainer in authentiek leiderschap, verbindende communicatie en intuïtieve coaching. Mirjam heeft een holistische aanpak en focust zich op de verbinding met lichaam en geest. Daarom combineert ze in haar aanpak zowel het versterken van de mindset, het balanceren van emoties als de ingang van lichaamswerk. Voorbij de ratio, terug naar voelen….

Ik ben van kinds af aan al een ‘dromer’ en voelde als kind al sterk aan dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik was behoorlijk onzeker over mezelf en ik vermeed vaak ‘lastige en ingewikkelde’ situaties. Ik was conflict vermijdend en al grappend lachte ik mijn gevoel altijd weg. Daarnaast was ik het liefst de hele dag mensen aan het pleasen (oooo, wat was ik daar goed in) en als ik voor een lastige situatie stond verdween ik het liefst weer in mijn ‘droom modus’, want binnen deze ‘zweef modus’ kon ik (onbewust) al die ‘ingewikkelde aardse dingen’ even vergeten.  Toch liep ik op een gegeven moment keihard tegen de muur. In 2016 ging ik overspannen met zwangerschapsverlof, tijdens mijn verlof overleed mijn vader (ik werd wees) en daarnaast bleek ik een auto-immuunziekte te hebben. Fysiek werd ik tot stilstaan gebracht, mijn lichaam riep me tot een halt. Ik besloot mijn roer om te gooien en schreef me in voor een intuïtieve coachingsopleiding. Daar was mijn eerste ontmoeting met Mirjam Diependaal. Mirjam was mijn docent en vanaf moment 1 wist en voelde ik het direct: ‘Zij bezit een ‘Oer wijsheid waar je U tegen zegt’. Na mijn opleiding nam ik contact met haar op met de vraag of ze me wilde coachen. Tijdens de gesprekken met Mirjam werd ik me steeds meer bewust van het feit dat dat ik ‘hier op aarde’ niet kon blijven weglopen voor mijn persoonlijke thema’s, wilde ik (spiritueel) verder groeien… Nu ik weet èn voel wat dit oplevert, wil en blijf ik voorlopig nog gecoacht worden door Mirjam. Door de gesprekken met Mirjam durf ik meer mijn grenzen te verleggen, nieuwe avonturen aan te gaan, zoals ‘The spirit junkies’….?

Mirjam heeft een gave om mensen weer snel terug te laten keren naar hun kern, daar waar alle kracht verscholen ligt. Haar integere, vlotte, liefdevolle, authentieke en oordeelloze aanpak zorgen ervoor dat je, je vanaf moment 1 welkom en begrepen voelt.

Natuurlijk gun ik iedere coach een podium. Toch gun ik Mirjam het podium in het bijzonder, omdat ik weet dat Mirjam zoveel vrouwen verder kan helpen. Vrouwen die worstelen met onzekerheid, angst, stress, disbalans, vrouwelijkheid etc. Mirjam zet jou weer ‘AAN’, zet je in een diepgaande beweging, waar je niets anders dan profijt aan gaat hebben. Profijt op alle levensgebieden, omdat ze jou weer kennis laat maken met jouw eigen wijsheid/potentieel.

En hoe mooi: ‘The spirit junkies’ gaan samenwerken met Mirjam. We zijn bezig met mooie plannen, maar daarover later meer.

Sommige mensen komen meteen reden op je pad, Mirjam is daar zeker 1 van. En wie weet, kruizen jullie paden elkaar ook….
Je kan vrijblijvend (telefonisch of via de mail) contact met haar opnemen, om een kennismakingsgesprek te plannen. Hier is haar website voor meer informatie over haar werkwijze.

Tel:06-44586100

Mail:mirjam@diependaal-coaching.nl

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE