Wat ga je doen? vraagt mijn man, voordat ik in de auto stap! Ik lach, knipoog en zeg, wacht maar af, als ik straks weer thuis ben kan ik je energie clearen. Toen ik mezelf inschreef voor de workshop was ik nog niet zo zelfverzekerd, maar toen Juno mij appte dat ik dit zeker kon leren (in een dag) veranderende ik mijn mindset. Ik kan dit ook! Eenmaal in de auto probeerde ik alvast een beetje in te tunen op de workshop. Dat lukte voor geen meter want mijn gedachten gingen van de vuile was, naar mijn to do lijstjes. Maar zodra ik de kas van ‘Moons Farm’ binnenliep voelde ik een soort serene rust. Juno stond ons al op te wachten met zijn altijd brede glimlach en de sfeer in de groep voelde fijn.

Juno kende ik al uit eerdere clearings en ook nu wist hij me weer te verrassen. Zijn manier van vertellen is zo helder en duidelijk dat er weer heel wat kwartjes vielen.

We leerden af te stemmen op onszelf en elkaar. We werden ons bewust van waar en wanneer we in verzet zijn en wat we daarmee kunnen doen. Onze gedachten laten zijn wat ze zijn. En daar helemaal goed mee zijn. In het begin voelde ik weerstand in mijn hoofd, maar na een tijdje nam mijn hart het over.

Er kwam een soort van zachte kracht bij mij los tijdens de oefeningen. Ik voelde wat we daarvoor hadden behandeld en ik leerde dat dit er allemaal mag zijn. Zonder oordeel. Ik gebruik compassie voor wat ik voel en ervaar dat het persoonlijk is. We leren nog veel meer en vuren de lastigste vraagstukken op hem af. Moon’s farm had een lunch gemaakt met producten van hun eigen land en dit was allemaal zo lekker dat ik voor de 2e ronde ging. Daarna deelden we ervaringen en deden we nog een paar opdrachten. Op deze manier werd de clearing techniek steeds tastbaarder en meer eigen. Net voor 17.00 sloten we af en wisselde ik gegevens uit met de leuke mensen die ik had ontmoet.

Wil je meer weten over zijn werk? Hij geeft snel weer een workshop! Neem een kijkje op zijn website of zijn instagram.

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE