Juno Burger, energiewerker

Juno is energiewerker en doet energetische reinigingen van huizen, bedrijfspanden en personen! Hij geeft  Realease workshops en Energy Awarenes retraites waarin je leert om jezelf, anderen en ruimtes energetisch te reinigen. Daarnaast begeleid hij samen met Tijn Touber stilteretraites in Mandali, Italie.

Juno heeft in het verleden 2 keer het huis van Floor energetisch gereinigd,

een indrukwekkende ervaring was dit, daarom was het al snel duidelijk: Juno Burger willen wij beter leren kennen!

Uiteraard was ik (Imke) ook erg benieuwd naar deze ‘magische’ ervaring….

Ik ben zelf al lange tijd bezig met het ‘herontdekken’ van mezelf, bezig met het proces van bewustwording mbt bokkades en het loslaten van oude overtuigingen/patronen/angsten. Een bijzonder proces wat afgelopen 6 maanden veel veranderingen teweeg heeft gebracht, zoals een scheiding, het opzeggen van mijn baan en de start van The Spirit Junkies! Je begrijpt dan misschien wel waarom ik open stond voor een energetische reiniging 😉

Juno maakte in 1 oogopslag een krachtige, heldere, positieve en fijne indruk. Een man die nuchter en met beide benen op de grond staat, maar daarnaast zijn sensitieve talent inzet om andere mensen, vanuit compassie te helpen.

Uiteraard moest Juno eerst op de foto gezet worden door Floor. Daarna zou de sessie echt beginnen. Voor ‘het foto momentje’ ging ik naast hem zitten om op beeld vast te leggen hoe een sessie er bij Juno eruit ziet. Daarna zou ik een ‘echte’ energetische behandeling krijgen waar Floor niet bij zou zijn.

Echter, tijdens de mini shoot, waarbij Juno zijn hand op mijn rug plaatste, voelde ik na 1 seconde al enorm veel gebeuren in mijn lijf. Dit had ik niet verwacht…. Wonderbaarlijk vond ik het. Na het korte foto moment zei Juno tegen mij: ‘Er gebeurde al veel he, tijdens de fotoshoot’. Dit beaamde ik direct……

Nadat de shoot klaar was begon Juno met de ‘echte’ behandeling’. Er werd niet gepraat, ik zat naast Juno en hij legde zijn hand op mijn rug en verplaatste zijn hand gedurende de behandeling zo nu en dan. Na 2 minuten voelde ik veel, ik was moe, liet mijn hoofd naar beneden hangen en begon diep te zuchten, niet zozeer vanuit ontspanning, maar meer omdat ik ‘lage energieën’ voelde, alsof ik in een soort van zware storm terecht kwam. Ik voelde een zware bal in mijn onderbuik en mijn keelgebied voelde bekneld aan. Na ca 15 minuten voelde ik me ‘lichter’ worden, alsof de storm ging liggen en ik weer in rustiger vaarwater terecht kwam. Ik begon weer diep adem te halen een soort ademhaling na een groot gevoel van opluchting. Ik ging weer rechter zitten en voelde me vrijer, lichter, alsof er meer ruimte was vrijgekomen er blokkades waren opgeheven. Poeh, wat een ‘reis’….

Na de sessie vertelde Juno wat hij voelde:

‘Je bevond je in een storm he…’ zei hij. Hij verwoorde precies wat ik ervoer tijdens de sessie, dat was natuurlijk al enigszins ‘bizar’. Juno vertelde dat hij het gevoel had dat ik tijdens mijn kindertijd door mijn ouders vaak werd ‘teruggetrokken’ naar de rationele wereld. Een veilige wereld waarin alles controleerbaar leek. Als kind zijnde had ik dromen die uitkwamen en voelde ik veel van andere mensen aan, een ‘gekke gave’ waar onvoldoende ruimte aan werd gegeven (uiteraard vanuit een beschermende intentie van mijn ouders). Hierdoor heb ik jarenlang, mijn spirituele kant volledig geparkeerd en stortte ik me volledig op de rationele wereld waarin ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen. Sinds ik wees mocht worden is er een verandering in gang gezet, een mooie reis terug naar mezelf, waarin ik steeds meer van mezelf durf te laten zien. Bewustwording van blokkades is essentieel in dit proces. De energetische behandeling van Juno heeft mij zoveel gebracht. Ik voelde me vrijer, energieker en meer in mijn eigen kracht staan. De week erna kwamen er (toevallig ;-)) zoveel mooie mensen/gebeurtenissen op mijn pad die aansloten bij mijn ‘thema’ van zichtbaarheid, loskomen van (oude) verwachtingen/overtuigingen/patronen.

Ik ga terug naar Juno, dat is 1 ding wat zeker is. Ik gun jullie ook (echt niet om reclame te maken, want Juno heeft een druk bezochte praktijk) een sessie bij deze bijzondere man, hij kan je verder helpen in jouw reis terug naar huis……

Wil je meer weten over zijn werk? Neem een kijkje op zijn website of zijn instagram.

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE