Medium/coach

Frido Bijl

Frido is een (niet standaard) medium/coach/healer/handlezer/astroloog en expert op het gebied van bloesemremedies.

Frido zijn missie is mensen dichterbij hun ziel te brengen.

En dat…..kan hij!

17 jaar geleden heb ik Frido via een goede vriendin van mijn moeder ontmoet. Ik voelde me altijd ‘anders’, was op zoek naar wat er meer was tussen hemel en aarde maar was in die periode vooral op zoek naar mezelf…..
Frido wist mij toen al diep te raken met zijn woorden in combinatie met zijn oordeelloze en vriendelijke benadering. Ik vond het fijn dat hij geen echte toekomstvoorspelling deed (dat wilde ik ook niet) maar hij maakte veel van mijn onbewuste ‘zijn’ wakker. Ik kan wel zeggen dat deze ontmoeting mijn leven in een positieve manier veranderd had.

Na 17 jaar voelde ik weer de behoefte om Frido te ontmoeten en ben naar hem op zoek gegaan via Google en heb hem weer gevonden! Ik maakte direct een afspraak in zijn praktijk in Nijmegen.

Al rijdend naar Frido vroeg ik mezelf af met welke intentie ik eigenlijk naar Frido ging. Eigenlijk had ik zoveel intenties dat ik besloot er met een ‘open blik’ heen te gaan en af te wachten wat zich aan zou dienen….
Lichtelijk nerveus en een kleinnnn beetje onhandig ging ik zitten: Wat zou hij zien? Zeggen? Voelen? Misschien iets wat ik nog niet wist, of misschien iets wat ik nog niet ‘wilde weten’?
Frido vroeg aan me of ik een specifieke vraag had. ‘Euhm nee, of euh ja, misschien wel. Ik wil eigenlijk ‘gewoon’ weten of ik op het goede pad zit’ ☺. Bijzondere vraag vond ik eigenlijk van mezelf, want eigenlijk voel ik al lang dat ik steeds meer voor mijn eigen pad durf te kiezen en dus wat mij betreft al op het juiste pad zit….Blijkbaar had ik extra bevestiging nodig, zodat ik met deze bevestiging nog méér mijn eigen pad durf te gaan bewandelen. Want laten we eerlijk zijn, dat kan best spannend zijn, helemaal als je een deel van jezelf gaat laten zien aan de wereld die je eigenlijk jaren had weggestopt.

Enfin ☺

Frido tunede in, het was 2 minuten stil, daar was ik blij mee want in deze 2 minuten kon ik me, na al die zenuwen, ook weer even ontspannen.
Na 2 minuten viel Frido direct met de deur in huis.
Hij gaf aan dat ik de afgelopen jaren hard gewerkt had aan mezelf en spiritueel iets bereikt had. Frido benoemde dat ik hierdoor mensen zou gaan aantrekken, met name vrouwen, hun zou kunnen inspireren omdat ik zelf ook door processen heen ben gegaan. (Note: Ik had Frido van tevoren niets verteld over ‘The spirit Junkies’ en op onze site was ook nog niets te lezen over onze missie. Daarnaast is Frido niet actief op social media).

Frido gaf aan dat het tijd werd om samenwerkingen aan te gaan en krachten te bundelen. Ook zou ik moeten blijven werken aan mijn ‘eigen’ thema’s: zoals me eerlijk durven uitspreken, ruimte pakken en mezelf niet wegcijferen. Rake teksten, hij sloeg hiermee wederom de spijker op z’n kop. Meerdere levensgebieden passeerden de revue, liefde, werk, vriendschappen, angsten, onzekerheden etc, te veel (en sommige dingen te persoonlijk ☺) om hier allemaal te beschrijven.
Ik heb uiteindelijk 2 sessies bij frido gehad en ben zeker van plan om op korte termijn weer te gaan.

Frido laat jou zelf weer bewust richting bepalen in je leven…… Ik gun iedereen een sessie bij Frido.

Wil je meer weten? Vraag ons of nog beter: neem contact met hem zelf op!

Locatie: ​Nijmegen en Rotterdam
Website: ​www.fridobijl.com

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE