The Spirit Junkies event: ‘It’s time to shine’

Dit event vindt plaats op 12 oktober in ‘De wintertuin’ te Baarn. Dit allereerste event lanceren wij onder de bezielende begeleiding van top coach/trainer: Mirjam Diependaal.

Boost your Female Alchemy

Alchemie is het proces van innerlijke transformatie naar jouw goud. De shift naar de NXT level jij. Naar de vrouw waarvan je wéét dat ze in je zit. Je voelt het in al je vezels: ze hunkert ernaar om volledig tevoorschijn te komen. Om haar magie in jouw leven te laten sprankelen. It’s time to rise & to show up in your beauty!

  • Voel jij dat de tijd van ‘playing small’ voorbij is? Dat het moment gekomen is om jezelf in alles serieus te nemen en de potentie die in jou aanwezig is te gaan leven?
  • Ben jij er klaar voor je oude patronen te doorbreken en belemmerende overtuigingen en onzekerheid achter je te laten?
  • Je energieniveau te verhogen en ruimte te maken voor zelfliefde en magie?
  • Wil je jouw intuïtie dieper wakker maken, zodat je kunt leven vanuit jouw wijsheid?
  • Ben je klaar voor de magie en de krachtige energie te verwelkomen die beschikbaar komt als jij je verbindt met jouw vrouw zijn?
  • Heb je de moed uit je comfortzone te gaan en het diepe in te springen?

Voel je de JA? Ben je bereid om jouw plek in te nemen; overal, zonder rem en voorbehoud? Om het goud in jou naar boven te halen en te leven zoals je bedoeld bent te zijn? It’s time to shine!

In een bijzondere dag leg je de basis voor jouw innerlijke transformatie. Je leert de tools die jou helpen om de alchemist te worden van jouw persoonlijke goud.

  1. Oude overtuigingen en emoties loslaten

Vanuit oude overtuigingen en levenservaringen remmen we onszelf vaak. We zitten vast in patronen die je niet brengen naar de meest mooie en vrije versie van jezelf. Ergens ben je gaan geloven dat je niet goed genoeg, leuk genoeg, capabel genoeg bent, dat dingen niet voor jou weggelegd zijn. Oude pijnstukken blokkeren de stroom van volle levensenergie naar jouw goud. In het proces van female Alchemy is het tijd om dit te transformeren. We identificeren jouw schaduwstukken. Je leert hoe je jouw emoties tot op orgaanniveau kan zuiveren. Zelfheling waar je ook na deze dag mee verder kan!

2. Je verbinden met je vrouwelijke energie en scheppingskracht

Als vrouwen zijn we scheppende wezens, ons lijf weet hoe te creëren! Maar al te vaak zijn we niet verbonden met de magie van ons vrouwenlijf. Ken je dat: dat je meer in je hoofd bent gaan leven? Dat je niet volledig meer in contact staat met jouw hart, met the wild woman in jou, met de oerenergie in je bekken? Deze dag ervaar je wat er vrijkomt als je landt in jouw vrouwenlichaam: in de grootsheid en wijsheid ervan. Je opent het veld van potentie dat diep in jou allang aanwezig is.

3. Je trilling verhogen en je spirituele connectie verstevigen

Jouw goud komt vrij als je leeft vanuit contact met je ziel. Als je je verbindt met het grote geheel waar jij onderdeel van bent. Als je je durft te laten leiden door de stroom van het leven, voelend wat jij hier te doen hebt. Hoe meer je leeft vanuit liefde, overgave en vertrouwen, hoe hoger jouw trilling wordt. Je zult andere mensen en andere dingen als een magneet naar je toetrekken. Her-inner het licht in jou. Shine!

4. De kracht van sisterhood in je leven verwelkomen en verdiepen

when woman support each other, great things happen’. Stop met vergelijken, stop met onderlinge competitie, met oordelen en jaloezie. Let’s lift eachother up. We hebben de kracht van sisters in ons leven nodig. Sisters die je aanmoedigen het beste uit jezelf te halen. Waar je jezelf helemaal kan laten zien en waar je met alles wat er is een bedding voelt. Sisters die jouw unieke schoonheid zien en je daar steeds weer aan her-inneren. In deze dag ervaar je de pure helende energie van sisterhood. Je ontmoet práchtige vrouwen waar je ook hierna contact mee kan houden. Create your own dreamteam van sisters & Spirit Junkies!

Over de dag/reis

Deze dag dompel je je onder in verdiepende oefeningen om de alchemist in jou te bevrijden. Je gaat op reis in jezelf. Met meditaties, visualisaties en lichaamsgerichte oefeningen. Je laat los wat jou niet meer dient en je verwelkomt dat waar je naar verlangt.

We doen een krachtige initiatie om het proces van Female Alchemy in jou te laten ontwaken. Daarbij krijg je, hoe kan het ook anders, een prachtige Spirit Junkie edelsteen kado. Na deze dag ondersteunt de steen en de energie die jij eraan toegevoegd hebt jouw verdere proces. In de dag zijn er deelrondes in kleine groepjes, zodat je je ondersteund weet door sisters.

Imke en Floor zullen je inspireren met het verhaal van het succes van Spirit Junkies en over het leven van je zielsmissie. Wat dit van hun persoonlijk vraagt om in deze flow van creëren en manifesteren te komen. Welke oude stukken zij los te laten hadden. Hun verhaal over vriendschap en sisterhood in ondernemen. Elkaar uitdagen, steunen, eren in de verschillen en bekrachtigen. Ze zullen je uitdagen om te voelen wat er mogelijk is als je gelooft in jezelf, als je groots durft te denken, als je blijft werken aan je eigen schaduw en als je je durft te laten leiden door het universum.

Datum: 12 oktober (10.00-17.00)

Waar: ‘De wintertuin’ in Baarn

Prijs golden ticket:

Early birds: 130 incl btw (inclusief lunch en een magic stone two 15 euro)

Na 14 aug: 150 incl excl btw (inclusief lunch en een magic stone two 15 euro)

Koop je ticket

 

 

 

 Nog 75.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE