Volle maan en engelenpoort 24 juni 2021

Volle maan  en engelenpoort 24 juni 2021

 

Een volle maan in combinatie met een engelenpoort dag! Wow! Een krachtige energie die jouw frequentie weer gaat verhogen. Het verhogen van je frequentie vraagt soms om een beetje moed en overgave. Soms kan je het gevoel hebben dat je in een soort van achtbaan zit. Helemaal op dit soort dagen. Maar blijf maar lekker zitten en heb vertrouwen lieve vrouw, dat deze achtbaan jou terugbrengt naar huis. Je bent niet de enige die dit zo sterk kan voelen, heel veel andere vrouwen zitten in dezelfde achtbaan. Wij ook J

 

VOLLE MAAN

 

Het is weer volle maan! De maan staat deze keer in het teken van steenbok. De zon staat in het teken kreeft. Volgens de astrologie kan dit zorgen voor een spanningsveld tussen deze 2 tekens. Een spanningsveld tussen gevoel verstand en dat kan soms even gaan wringen.

 

De energie van deze volle maan kan er voor zorgen dat je de behoefte voelt om te presteren, jouw doorzettingsvermogen kan groter zijn dan normaal. Hierdoor kan je eindelijk bepaalde zaken afronden.

Daarnaast kan deze volle maan ervoor zorgen dat je je makkelijker durft uit te spreken en confrontaties minder snel uit de weg gaat. De steenbok is dus zelfverzekerd en standvastig, je kan een rots in de branding zijn voor anderen, maar tegenover de zon in kreeft kun je, je soms ook wat wankel voelen of intense dromen ervaren die je misschien niet helemaal begrijpt. Dat hoeft ook niet, want energetisch is er van alles in beweging en probeer erop te vertrouwen dat alles vanzelf z’n plekje krijgt.

 

Het kan zijn dat je, je rond deze periode moe voelt en griepverschijnselen hebt. Soms kan je ook moeilijk in slaap komen of midden in de nacht wakker worden. Dit komt doordat de energie van de volle maan altijd erg sterk is.

 

ENGELENPOORT

 

Op de dag van volle maan wordt er ook een engelenpoort geopend! Een engelenpoort, ook wel ‘poortdag’ genoemd, is een dag waarop de sluier tussen de kosmos en de aarde dunner is. Hierdoor kan de kosmische energie makkelijker tot je doordringen. Energie vol kennis en wijsheid, maar deze dagen kunnen er ook voor zorgen dat je je wat rustelozer voelt, minder goed slaapt of last hebt van hoofdpijn en duizeligheid. Deze momenten kunnen zich gedurende de ‘poortdag’ afwisselen met momenten waarin je je ineens intens gelukkig voelt en momenten waarin de liefde in jou heel erg voelbaar is.

Door de hogere frequentie, die gedurende deze dag aanwezig is, komen er extra afvalstoffen vrij in jou lichaam. Dus wees lief voor jezelf en drink wat extra glaasjes water deze dag. Help je lichaam op deze manier mee om te zuiveren!

 

 

VOLLE MAAN MAGIE & ALTAAR

 

Terwijl de maan piekt in haar licht en energie mag jij jezelf uitnodigen om zelf ook VOL in het licht te gaan staan!

 

‘It’s time to show up…’!

 

Juist als de maan op haar hoogtepunt is en ze haar zuivere energie en licht op jou schijnt, kunnen je schaduwkanten zichtbaar worden. Dit zijn juist de stukken die je extra mag omarmen en liefde mag gaan geven. Misschien wordt het nu wel tijd om afscheid te nemen van een stukje weerstand tegen deze gevoelens.

 

LIEFDELIEFDELIEFDELIEFDE…….

 

Maak een liefdes altaar tijdens de volle maan! Creëer een plek waar je je intenties kracht bij kan zetten met extra liefde. Lees hier hoe je een altaar kan maken!

 

En lieve vrouw, wil jij nog veel meer leren over leven in ritme van de maan, zodat je leert af te stemmen op jouw natuurlijke ritme? Wij schreven ‘Moon Junkies Miracles’  voor iedere vrouw die meer wilt leren over de wijsheden van de maan. In dit e-book neemt de maan jou mee op reis aan de hand van opdrachten, kennis, inspiratie en hele mooie passende meditaties.

 

Hier kan je je aanmelden en ontvang het e-book nu voor 33.33 ipv 44.44.

 

In liefde,

Imke en Floortje

The Spirit JunkiesTijdelijk tot en met 31 juli altijd gratis verzending! *binnen Nederland