Diana Duinhoven, transformatie coach en helderziende

Diane Duinhoven, transformatie coach en helderziende

Floortje kreeg van haar zus een mooi cadeau…. De zus van Floortje schreef een mooi verslag over de bijzondere ontmoeting met Diane Duinhoven.

Wat geef je een Spirit Junkie voor haar verjaardag? Voor mijn lieve, getalenteerde zusje Floortje wilde ik iets bijzonders. Een sessie met transformatie coach en helderziende Diane Duinhoven, leek me passend. Elk nieuw levensjaar biedt nieuwe kansen en het is fijn als je een beetje richting krijgt of begrijpt wat de groeibedoeling is van problemen waar je doorheen gaat of bent gegaan. Inzicht geven en energetische blokkades opheffen dat is waar Diane goed in is, weet ik uit ervaring. Want hoe ken ik Diane?

Nadat ik 10 jaar geleden de diagnose ME/CVS kreeg, een chronische ziekte waar nog geen medicijn voor bestaat, adviseerde een goede vriend van mij contact op te nemen met Diane Duinhoven. Deze vriend is de meest nuchtere persoon die ik ken en het verbaasde mij dat juist hij vertelde dat hij haar eerder dat jaar had geraadpleegd. Hij beschreef Diane als een warme persoonlijkheid, die helderziend, deskundig en niet zweverig is, die goed naar je luistert en bij wie je je direct op je gemak voelt. Hij had gelijk.

Ik heb zijn advies opgevolgd en heb de afgelopen tien jaar een paar keer de hulp van Diane ingeroepen waarbij zij verschillende van haar vaardigheden inzette voor de diverse vragen die ik had. Ze gaf mij een massage waarbij energieknelpunten werden losgemaakt. In een regressie sessie kreeg ik duidelijkheid waar bepaalde problemen vandaan kwamen en wat mijn opdracht was in dit leven. In een familieopstelling waarbij zij naar huidige familieleden en vorige generaties keek, werden gebeurtenissen voor mij opgehelderd en vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Hoewel een sessie maar 1,5 uur duurt, is het ongelofelijk hoeveel zij daarin kan doen. Ze kijkt wat je nodig hebt en combineert moeiteloos haar skills en jarenlange ervaring om jou op de beste manier te helpen. Zij geeft je inzichten en helpt je te worden, wie je bedoeld bent te zijn.

Deze ervaring gunde ik Floortje ook. Ik mocht als toeschouwer bij haar sessie aanwezig zijn hetgeen ik heel bijzonder vond. Floortje vroeg aan Diane hoe je je eigen energieveld “schoon” kunt houden en je niet leeg laat trekken door negatieve energie van anderen. Sensitieve mensen zullen dit probleem waarschijnlijk wel herkennen. Diane legde uit dat zij het aura van mensen in een gekleurd energieveld om hen heen kan zien. Omdat zij met hele verschillende mensen werkt, is het voor Diane erg belangrijk dat zij haar eigen veld zuiver houdt. Ze leerde Floortje zich te concentreren, de “cloudy energy” van die dag op te ruimen en daarna een cirkel van licht om zich heen te visualiseren die je als een cocon beschermt tegen ongewenste energie van anderen. Floortje was een snelle leerling en begreep snel hoe het werkt.

Diane kan een aura lezen en door met haar handen boven je te “zweven”, voelen waar in je lichaam stress zich heeft opgehoopt of energetische blokkades zitten. Ze liet Floortje voelen waar deze ophopingen bij haar zaten en hoe ze deze punten los kon masseren.

Daarna mocht Floortje nog vragen stellen over haar gezin.  Floortje had foto’s van de kinderen meegenomen, sommige ook op haar telefoon. Diane legde haar hand op de foto of op de telefoon waar de foto op afgebeeld was en concentreerde zich. Na een tijdje begon ze te praten. Het was heel bijzonder wat ze vertelde. De verklaring van bepaald gedrag bleek zijn oorsprong te hebben in een vorig leven. Met deze achtergrondinformatie is het makkelijker ballast uit het verleden los te laten of een ander daarmee te helpen. Verder bleken er verbintenissen te bestaan met familieleden in dit leven die er op een andere manier in een vorig leven ook al waren. Maar dat gold niet voor iedereen. Bij sommige foto’s lachte Diane en zei dat deze persoon “heerlijk ongecompliceerd” was, en er nu niet zoveel gedaan hoefde te worden. Floortje herkende dit.

Soms stopte Diane even en staarde ze ergens in de verte. Ze gaf dan aan dat er voor Floortje een dierbare overledene aanwezig was, waar ze soms ook vragen aan stelde. Floortje herkende hetgeen Diane doorgaf.

Toen we het hadden over een andere overledene, vloog er ineens een klein vogeltje de kamer in. Hij botste tegen een ruit en viel op de grond. Ik ving het spartelende vogeltje en liep met hem naar buiten om hem vrij te laten. Opmerkelijk genoeg vloog hij niet weg toen ik mijn hand opende. Hij bleef minutenlang zitten en we konden hem rustig bekijken. Diane gaf hem een beetje water en uiteindelijk heb ik hem in een lavendelplant neergezet, waaruit hij later weer is weggevlogen. Dit incident en het moment waarop het vogeltje binnenvloog, maakte de sessie van Diane nog meer bijzonder. Ik was blij dat ik er van Floortje en Diane bij had mogen zijn.

En heeft Diane mij in de afgelopen jaren nu helemaal genezen van ME/CVS? Nee, ik heb nog steeds ME/CVS, maar ik ben Diane dankbaar voor de manier waarop ze mij geleerd heeft om te gaan met mijn beperkingen en datgene te accepteren wat je niet kunt veranderen. Ze heeft mij waardevolle inzichten gegeven en manieren om mijn energie zo goed mogelijk te gebruiken. Ik ben getransformeerd van familierechtadvocaat en mediator naar schrijver en spreker op het gebied van liefde en relaties en haal daar veel voldoening uit. Diane is een bijzondere vrouw, met bijzondere gaven die veel ervaring heeft en maatwerk levert. Ik heb al veel mensen naar tevredenheid naar haar doorverwezen en kan haar daarom ook aan jou van harte aanbevelen. Meer info: Diane Duinhoven, transformatiecoach: www.dianeduinhoven.nl

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE