Psychokinesiologie

Anja Luczak

Yes we bezochten weer een nieuwe spirituele ondernemer. Meerdere mensen uit onze omgeving tipten Anja, en wij snappen wel waarom. Wij kwamen bij haar voor een psychokinesiologie behandeling. Met behulp van biofeedbackmethodes (spiertesten of met de biotensor) meet ze waar een energie lek zit of welke emoties de oorzaak van een bepaalde aandoening zijn.

Voor mij was het belangrijk om mijn energie lek op te sporen. Toen ik op de tafel lag, deed ze allemaal testjes om te kijken op welke voedingsstoffen ik goed zou reageren en vooral op welke niet. Zo kwam er uit dat gluten en suiker echt slecht is voor mijn lichaam. Nou hoor ik je al denken, dat is vast voor iedereen slecht, maar toen Imke op de tafel ging liggen kwam daar uit dat voor haar gluten prima is maar dat ze vooral soja producten moet vermijden. Voor ons beide kwamen deze producten niet als een verrassing en hadden we dit ook al eerder van andere artsen vernomen. Toen ik vertelde dat ik graag geen dierlijke producten meer zou gaan eten wist ze met te vertellen dat mijn lichaam echt goed gaat op eieren & yoghurt. Ook testen ze welke edelsteen goed voor mij zou zijn om bij me te dragen. Dit was de maansteen. Toeval of niet, deze had ik net de dag daarvoor om mijn pols gedaan.
Ook testen ze bepaalde overtuigingen die ik had rondom voeding. Blokkades die er zaten om echt gezond te zijn haalde ze weg. Ze kon zelfs tot op de maand precies achterhalen waar ik bepaalde patronen had opgedaan. Door middel van EMDR, EFT, systematisch werk en psychologische begeleiding haalt verwijdert ze blokkades.

Nu een week later voel ik me erg prettig in mijn lichaam. Het gezond eten lukt aardig goed en ik heb het gevoel dat ik minder snel energie van een ander overneem.

Website: www.ahana.nl
Wil je ook een afspraak maken? Dat kan op 06 34925692.

Nog 50.00 voor gratis verzending! *voor NL en BE